Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πρωτοπορούμε, συνεχίζουμε, τολμάμε! 

Τέλη Μαρτίου και η άνοιξη προ των πυλών, μετά από ένα χειμώνα, μετεωρολογικά ήπιο και φιλικό, αλλά κοινωνικά και οικονομικά σκληρό και εχθρικό απέναντι στους πολίτες. 

Εμείς με την ίδια συνέπεια και συνέχεια, εφαρμόζουμε πολιτικές και αναπτύσσουμε δράσεις, που έχουν ως κατάληξη την δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής προστασίας. Πιο πρόσφατη επιτυχία μας ήταν τη δημιουργία του Γραφείου Καταναλωτή, που παρέχει συμβουλές και υποστήριξη σε συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. 


Έτσι οι συνδημότες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, που βιώνουν την αναλγησία των τραπεζών και οδηγούνται στο περιθώριο της ζωής από ένα κράτος με πολύ χλωμό κοινωνικό πρόσωπο, βρίσκουν στις δημοτικές κοινωνικές δομές που με πολλή προσπάθεια έχουμε δημιουργήσει, ένα προσωρινό «αποκούμπι». Και λέω προσωρινό γιατί δεν ανήκει στη φιλοσοφία μας η συντήρηση τέτοιων δομών στο διηνεκές. Τώρα βρισκόμαστε σε άμυνα και οφείλουμε να ανταποκριθούμε δυνατά στην ανάγκη αυτή. 


Οι φιλοδοξίες μας όμως για την πόλη, δεν εξαντλούνται εδώ. Κρατάμε ζωντανή τη θέλησή μας για περισσότερες δράσεις με αναπτυξιακό χαρακτήρα, για έργα ανάπλασης της πόλης, για περιβαλλοντικές παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας, για την επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου προβλήματος που καθυστερεί την πρόοδο του Αγ. Δημητρίου. 


Προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε, τολμώντας, αναλαμβάνοντας ευθύνες, καταθέτοντας προτάσεις και διεκδικώντας οικονομικούς πόρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου